• 230 g sukker
  • 2 store æg
  • 210 g mel
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk salt
  • 1,5 dl olie
  • 3 bananer
  • 2 spsk. mælk
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 75 g hakkede nødder (jeg brugte mander og valnødder)
Pisk (ca. 3 min med elpisker) æg og sukker sammen, til du får en hvid æggesnaps. Bland herefter de resterende tørre ingredienser i en anden skål. Tilsæt olie i æggesnapsen (hæld langsomt!). Mos bananerne, bland det med mælken, og hæld det op i æggesnapsen. Pisk godt. Tilsæt melblandingen, og vend den forsigtigt i, således at kagen bliver dejlig luftig. Vend til sidst nødderne i dejen.
Kagen skal bage ved 16o grader varmluft i ca. 45 min, hvis man bruger et lille ovnfast fad, og ca. 1 time, hvis man bruger en rugbrødsform. Du kan evt. dække kagen med smeltet chokolade eller chokoladeglasur.