• BUND:
  • 200 g digestive kiks
  • 50 g smeltet smør
  • FYLD:
  • 4 dl piskefløde
  • 1 tsk vanilje
  • 2 spsk flormelis (1 spsk + 1 spsk)
  • 200 g flødeost
  • 2 modne bananer
  • 3 spsk dulce de leche
  • PYNT:
  • Hakkede nødder
  • Chokolade

Denne lækre cheesecake med karamel, chokolade og banan kan måske for nogen lyde tung og vammel, men det lover jeg at den ikke er! Selv er jeg ikke meget til banan i kager, men den her kage kunne jeg spise uendelige stykker af!  😎

Smelt smør, blend kiks og hæld begge dele i bunden af en springform. Brug en ske til at presse kiksebunden godt ned i bunden, så den er så kompakt som muligt. Lad bunden stå på køl mens du laver fyldet.

Bland flødeost med 1 spsk flormelis (pisk ikke for længe!) og riv de modne bananer heri.

Bland fløde med vanilje og 1 spsk flormelis, og pisk fløden til let flødeskum. Vend flødeskummen i flødeosten.

Tag bunden ud af køleskabet, og smør dulce de leche over bunden og kom derefter flødeosten over. Lad kagen stå på køl i min 5 timer i køleskab før spisning.

Pynt med smeltet chokolade og grofthakkede nødder.

Velbekomme 🙂