• 1 pakke ladyfingers (hvor i der er ca. 24 stk.)
  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 3 spsk. sukker
  • 250 g. mascarpone ost
  • 2,5 dl. fløde (pisket)
  • 2 dl. espresso kaffe (eller anden stærk kaffe, færdiglavet)
  • Kakao (til pynt)

Pisk æggeblommer og sukker sammen,til en tyk masse.
Pisk derefter mascarpone osten i.
Vend den pisket fløde i.
Start med at dyppe ladyfingers ind i den færdiglavede kaffe.
Anbring et lag ladyfingers på dit valgte fad.
Kom så ca. halvdelen af din marcarpone creme over de bløde ladyfingers.
Fortsæt så med at putte et andet lag ladyfingers. Og slut så derefter af med det sidste lag marcarpone creme.
Drys den færdiglavede tiramisu, med lidt kakao pulver.

Sæt tiramisu’en på køl, i mindst 3 timer, for det bedste resultat. Meget gerne til dagen over.
*HUSK at filtre tiramisu’en når den lægges på køl.

Tiramisu’en kan også laves i små dessert glas.