• 3 dl Mel
  • 3 spsk Sukker
  • 2 Æg
  • 1/2 dl Mælk
  • 5 spsk Olie
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Vaniljepulver
  • Et lille drys salt

Vafler er en skøn og nem dessert – og de smager både godt, når de er lune og nybagte!

1. Rør hvedemel, bagepulver, sukker, vaniljesukker, mælk og æg godt sammen – tilsæt det smeltede smør til sidst

2. Lad dejen stå en halv times tid

3. Varm vaffeljernet godt igennem

4. Hæld dejen på vaffeljernet og bag vaflerne til de er gyldne – gentag entil der ikke er mere dej!  ;-)

Tip! Hvis I ikke får spist alle vaflerne, når de stadig er nybagte, så kan de sagtens fryses ned.

Kan servers med flødeskum, syltetøj, is, chokolade eller m.m
Jeg har valgt at server den med friske bær! :-D