• 300 g kyllingfillet
  • Salt
  • 2 tsk karry
  • 30 g smør
  • 2 spsk mel
  • 2 dl mælk
  • 2 spsk jalapeños (efter smag)
  • 1 tomat
  • Evt. fløde

Giver ca. 12 tarteletter.

Skær kyllingen i tynde, små strimler, og steg dem på en varm pande i lidt olie. Krydr med salt og karry.

Smelt smørret i en kasserolle og tilsæt melet. Rør godt med et piskeris, og tilsæt mælken lidt ad gangen. Lad det blive lidt tykt, og tilsæt kyllingestykkerne. Lad det koge i nogle minutter.

Hak jalapeños og tomater meget fint, og tilsæt dem. Smag til med salt.

Hvis du synes det er for flydende, kan du evt. tilsætte lidt fløde, eller lade det koge igennem. Jo længere tid det kogere, jo tykkere bliver konsistensen.

Varm tarteletterne i ovnen i 5 min ved 200 grader. Kom fyldet i, og server.