• 1 helt kylling
  • 2 spsk olie
  • 1 løg
  • ca. 100g mandler, som er smuttet og ristet gyldne
  • ca. 150g ærter (brug gerne frosne)
  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 spsk Karry
  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk 7. krydderier (all spice) som kan købes i stort set alle grønthandlere
  • 2 dl. Rosiner (kan undlades, men smager skønt)
  • Salt
  • Peber
  • 1½ kop halvkogte ris (må gerne være rå)

I en kasserolle, varmes to spiseskefulde olie.
2) Når olien er varm, sauter man det hakkede løg.
3) Tilsæt alle krydderier, ristede mandler, ærter og rosiner. Sauter i nogen få minuter
4) Tilsæt de halv kogte ris. Bland det hele godt sammen og husk at smag fyldet til med salt og peber
5) Kyllingen gøres klar ved at komme salt og peber på (og evt. andre krydderier hvis du har lyst)
6) Kom ris fyldet ind i kyllingen. Fastgør evt. med tandstik hvis nødvendigt
7) Kyllingen kommes i ovnen ca. 180 grader i 1 timer og 30 min (til kyllingen er gylden og saftig)

Serveres med salat eller andet godt
Enjoy!