• 200 g løg
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g hakket kyllingekød
  • 300 g squash
  • 300 g gulerod
  • 100 pastinak
  • 1 dåse hakket tomat
  • Grøntsagsbouillon
  • 1½ dl vand
  • Salt
  • Peber
  • Paprika
  • Rosmarin
  • Lasagneplader
  • Reven ost
  • BECHAMELSOVS:
  • ½ liter mælk
  • 50 g smør
  • 50 g hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids muskatnød
  • Evt. revet ost

Hak løg og hvidløg, og svits det i olivenolie. Tilsæt hakkekøddet.
Squash, gulerod og pastinak rives på et rivejern, og tilsættes. Bland grøntsagsbouillon med vand, og bland det i gryden sammen med hakkede tomater. Smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og det simre i et kvarters tid.

Bechamelsovs:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt mel. Hæld mælken i lidt efter lidt, og under konstant omrøring. Bliv ved med at røre, indtil sovsen bliver tyk. Smag til med salt, peber og muskat)
Tip: Jeg plejer at tilsætte en håndfuld reven ost, men så bruger jeg også 1-2 dl ekstra mælk – det er lækkert!

Fordel lasagneplader og kødsovs lagvist i et ovnfast fad, og hæld til sidst bechamelsovs over lasagnen. Drys med ost.
Bages i ca. 30 min  ved 200 grader, eller indtil lasagnepladerne er gennembagte (stik en kniv i lasagnen og mærk efter).

Min absolut favorit lasagne!

Billede credit