• 1 kop afskallede hestebønner
  • 1 kop kikærter
  • 2 store løg
  • 6 fed hvidløg
  • 1/4 bundt koriander
  • 1/2 bundt persille
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk natron
  • 3 spsk mel

Falafel er en god vegetarret, da den er fyldt med proteiner, fra kikærterne og bønnerne.

1. Læg hestebønnerne og kikærterne i blød fra dagen før.

2. Alle ingredienserne minus natron og mel, køres gennem en kødhakker, hvis sådan en ikke ejes kan de kommes i en foodprocesser og hakkes fint.

3. Hvis portionen er lidt stor frasorterer du den mængde du vil spise og nedfryser resten af massen. til en anden god gang.

4. Den mængde du vil spise samler du med lidt mel til en rigtig konsistens og tilsætter lidt natron.

5. Massen hviler en halv times tid inden du former dine falafel og frituresteger dem i rigelig  med olie.

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.