• 1 pakke med 40 dejplader (kan købes på frost i div. grønthandlere)
  • 1 kg kartofler
  • 2 dåser tun
  • 1 stort løg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 300 g revet ost
  • 2 store æg

Dette er bestemt uundværligt hjemme hos os i Ramadan. De er såååå lækre og sprøde! Jeg havde dem med til en fællesspisning for et stykke tid siden, og folk elskede dem! Må indrømme at de tager tid at lave, og det kan let komme til at svine, men det er arbejdet værd! 🙂

Giver ca. 40 stk:

Optø dejpladerne, og vikl de dejplader du ikke bruger ind i et fugtigt viskestykke, så de ikke bliver hårde.

Skræl kartoflerne, skær dem i små tern, og kog dem. Mos dem med en gaffel, og smag til med salt og grillkrydderi. Kom det op på en tallerken.

Kom tun i en skål.

Finhak løg og persille, og bland det i en skål

Kom det revne ost i en skål.

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem med en gaffel.

Læg en dejplade på en tallerken, kom ca. 1 spsk kartoffelmos midtpå, ca. 1 tsk tun ovenpå, lidt løg og persille, og til sidst ca. 1 spsk revet ost på. Luk herefter dejpladerne sammen, og brug det sammenpiskede æg til at “lime” kanterne sammen med. Brewat kan foldes på mange måder (trekantet, firkantet, cigar-form), så det er bare at prøve sig lidt frem. Men sørg for at brewat’ene lukkes tæt og stramt om fyldet.

Frituresteg dejpakkerne til de er lækre, gylde og sprøde.

Velbekomme! 🙂