• DEJ:
  • 500 g mel
  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 3 dl lunket vand
  • 4 spsk olie
  • FYLD:
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g tomatpuré
  • 100 g pølse/tun/hakkekød (hvad du lige har lyst til)
  • 200 g revet ost
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • Salt

Opløs gæren i vandet, og tilsæt olie. Bland mel med sukker og salt i en anden skål, og bland så de våde ingredienser med de tørre. Ælt dejen godt. Lad dejen hæve tildækket i halvanden time.
Hak løg og hvidløg i fine tern (eller brug en hvidløgspresser til hvidløget), og kom dem i gryden med lidt olie (2-3 spsk).
Rul dejen ud til en firkant, der er et par mm tyk. Fordel tomatpuré jævnt, og kom løg, timian, oregano, salt, peber, revet ost og pølse/tun/hakkekød på dejen, og fordel det jævnt. Rul dejen sammen til en roulade, og skær den i skiver (ca. 2 cm tykke). Lad dem hæve tildækket i 20 min. Drys evt. lidt revet ost henover sneglene til sidst. Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i 20 min.

 

Billede credit