• 2,5dl vand
  • 50g gær
  • 50g smeltet smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 450g mel
  • æg til pensling
  • Pølser

1. Brug en stor skål til at røre gæren ud i lunken vand tilsat salt, sukker og smeltet smør. Tilsæt melen lidt efter lidt indtil du har en fast dej. Ælt den godt i gennem og dæk den til men en ren frysepose og et viskestykke, så al luft udebliver. Lad den hæve 1/2 time.

2. Slå luften ud af dejen og del den i 4 lige store boller. Lad dem hæve i yderligere15 min.

3. Rul bollerne ud til flade “pandekager” og skær den ud som en pizza i 8 lige store stykker.

4. Skær evt pølserne i halve. Læg en pølse på hver af de 8 stykker på den bredeste ende og rul langsomt dejen rundt om pølsen som en giffel. Pensl med æg.

5. Bag i ovnen i midterste rille på 250 grader (ikke varmluft) i 20-30 min.

Der er til ca.32 små pølsehorn. Velbekommen:)

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.