• 50 g smør
  • 400 g mørk chokolade, grofthakket
  • 2 æg
  • 170 g sukker
  • 1/2 tsk vanillesukker
  • 85 g hvedemel
  • ½ tsk bagepulver

Forvarm ovnen til 170 grader.
Smelt smør og halvdelen af det hakkede chokolade over vandbad, til det er smeltet.
Pisk æg, sukker og vanille godt sammen. Hæld chokoladeblandingen i, og pisk ved lav hastighed, til det er godt blandet.
Si mel, salt og bagepulver sammen i en anden skål, og rør det i chokoladeblandingen ad 3 gange – rør godt efter hver gang.
Fordel tilsidst resten af det hakkede chokolade i blandingen.
Læg 6 lige store klatter dej på 2 klargjorte bageplader. Sørg for, at der er god afstand, så kagerne kan flyde ud under bagningen.

Bag kagerne i ca. 10 -15 min – check regelmæssigt efter 10 min. De er færdige, når overfladen begynder at revne og skinne.

Lad kagerne køle lidt af på pladerne, før de vendes ud på en bagerist og køler helt af.

Opskriften er fra Kinna.dk.
Billedet er fra facebook gruppen Opskrifter til søstre.