• 500 g sukker
  • 4 æg
  • 3 3/4 dl mælk
  • 450 g mel
  • 4 tsk vanilie
  • 3 spsk kakao
  • 4 tsk bagepulver
  • 300 g smeltet margarine eller oliemargarine.
  • Til glasur:
  • 200 g Margarine eller oliemargarine.
  • 7 spsk færdiglavet kaffe eller vand hvis kaffesmagen ikke ønskes.
  • 2½ spsk kakao
  • 3 tsk vanilie
  • 100 g kokosmel
  • 375 g flormelis.

Æg og sukker piskes godt, derefter tilsættes alt det andet som piskes med og margarinen hældes i til sidst.

Bag kagen nederst i ovnen på 200* i 30-40 minutter.
Imens laves glasuren i en gryde og hældes over kagen når denne er taget ud og blevet lidt kølig. Mums alle i husets favorit kage..

Opskriften & billedet er fra Trøffeltrunten.