• 1 kylling
  • 2 løg
  • 1 tsk salt
  • lille drys peber...
  • Igen et drys peber og salt over kylingen som er i fad...
  • 1 liter youghurt natural
  • 1 Æg
  • 1 spise ske majsstivelse
  • 2 eller 1 terniger maggie
  • et drys karrie og salt
  • du smager til med kryderier så lidt karry som muligt er bedst ...
  • kylingevandet

Kylingen skæres i serverings stykker ..

Så sætter du kylingen i kog sammen med 2 hele skåret løg og 1 tsk salt og et drys peber ..

Når kyllingen er færdig sætter du kylinge stykkerne i et fad du drysser peber og salt på kyling stykkerne

derefter sætter du dem i ovnen til de bliver gyldne …du gemmer det vand kylingen er blevet kogt i

Nu tager du en liter youghurt natural i en gryde tilsæt 1 æg og en stor ske majsstivelse

Du sætter nu youghurten i kog og rører indtil det begynder at koge .. MEGET VIGTIGT du må ikke stoppe omrøringen før det er begyndt at koge

Nu tilsætter du noget af vandet du kogte kylingen i, i youghurt saucen og smager til at den ikke er alt for tyk..

Så sætter du din maggie terninger i smager til med salt og karry … Tataaaar så er mansaf klar ..

 

Du laver så dine egne ris pynter med mandler og dine kylinge stykker