• Det skal man bruge (ca. 24 stk):
  • 225g smør
  • 220g sukker
  • 200g brunfarin
  • 4 store æg
  • 275g kærnemælk
  • 220g mel
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 1,5 tsk vanilie
  • 250 g smeltet mørk chokolade
  • 50g mandler (kan undværes)
  • 50g hakket mørk chokolade (kan undværes)
  • -
  • Hindbærfrosting (til ca. 12 stk):
  • 1 lille håndfuld hindbær
  • 150 g flødeost
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk vanilie
  • 2 spsk flourmelis

1. Pisk smør, sukker og brunfarin til en ensartet masse.

2. Tilsæt æggene et ad gangen under kraftig omrøring.

3. Tilsæt kærnemælken og pisk yderligere.

4. Bland mel med vanilie og bagepulver og tilsæt lidt ad gangen under omrøring.

5. Vend til sidst de hakkede mandler og chokolade i dejen og fordel i muffinforme

Bag i ca. 15-20 min ved 200grader -ikke varmluft.

Pisk alle ingredienserne til frosting og fordel ca. en spsk på hver cupcake efter de er afkølet. Pynt evt. med et hindbær til ekstra fryd for øjet:)

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.