• 15 g smør
  • 1 stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 1 liter hønsebouillon
  • 5-8 kartofler
  • 1 dl mælk
  • 1 dl creme fraiche
  • Salt
  • Peber
  • Evt. lidt rejer

Jeg har lavet denne karrysuppe utallige gange, og den er et hit hver gang! Herhjemme er det en af vores helt store favoritter. Den er dejlig cremet, ikke for tung, og så er den utrolig nem at lave!

Hakket løg og hvidløg i tern svitses i smøret i en gryde. Tilsæt karry og bouillon, og dernæst kartoflerne i små tern. Suppen skal koge i ca. 15-20 min (alt efter størrelse på ternene), eller indtil kartoflerne er næsten helt gennemkogte.

Suppen hældes i en blender eller foodproccessor, og hældes tilbage i gryden. Til sidst tilsættes mælk, creme fraiche, salt, peber og evt. rejer.

Velbekomme! 🙂