• 16 Black tigerrejer (ikke de lyserøde kogte)
  • -
  • Marinade:
  • 3 fed hvidløg hakket på langs
  • 4 spsk soja
  • citronsaft fra en 1/2 citron
  • 1 spsk avocadoolie (eller alm. olie)
  • 1 knivspids frisk chili (hakket meget fint)
  • salt og hvidpeber
  • 1 moden avocado
  • 1 moden mango
  • Begge skåret i lidt tykkere strimler
  • Spinatblade eller blandet grøn salat.
  • -
  • Dressing:
  • Et par stilke hakket frisk basilikum
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk sød chilisauce (kan undlades)

Jeg synes det var rigeligt med 4 store tigerrejer til hver, og på den måde kan man regne ud hvor meget man skal købe af ingredienser til det antal personer man laver den til. Server den med en skive brød.

1. Mariner rejerne i en skål med alle ingredienserne for marinaden et par timer inden servering.

2. Anret en bund af spinatblade, mango og avocoda lige inden forretten skal serveres.

3. Steg de marinerede rejer ved høj varme et par minutter til de er lyserøde. Lad vær med at overstege dem, da de meget hurtigt bliver alt for seje.

4. Anret nu med 4 stk rejer på vær tallerken og hæld ca. 1 spsk dressing udover før servering. Server med frisk brød til.

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.