• 1 hel kylling
  • 8 store kartofler
  • salt og peber
  • Til salat:
  • Et lille Romaine salathoved
  • 3 store cherrytomater
  • 1/2 mango
  • et drys peanuts

1. Rens kyllingen godt for eventuelle fjer, indmad og overskyddende hud ved lårene og dup den tør med lidt køkkenrulle. Gnid kyllingen godt ind i salt og peber og stil den ind midt i ovnen på 225 grader med varme fra oven og forneden (ikke varmluft).
2. Skræl kartoflerne og smid dem ind til kyllingen efter 1/2 time. Salt dem lidt.
3. Kyllingen skal have omkring 1 time og 15 min, og den skal lige vendes når den er blevet gylden på den ene side.
4 Når kyllingen og kartoflerne er lige ved at være færdige tilberedes salaten ved at skære mangoen i mindre stykker og cherrytomaterne i kvarte og salaten plukkes i mindre stykker. Det hele vendes sammen og drysses med peanuts.

Velbekommen!

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.