- 1 hel kylling
- 8 store kartofler
- salt og peber
- Til salat:
- Et lille Romaine salathoved
- 3 store cherrytomater
- 1/2 mango
- et drys peanuts
1. Rens kyllingen godt for eventuelle fjer, indmad og overskyddende hud ved lårene og dup den tør med lidt køkkenrulle. Gnid kyllingen godt ind i salt og peber og stil den ind midt i ovnen på 225 grader med varme fra oven og forneden (ikke varmluft).
2. Skræl kartoflerne og smid dem ind til kyllingen efter 1/2 time. Salt dem lidt.
3. Kyllingen skal have omkring 1 time og 15 min, og den skal lige vendes når den er blevet gylden på den ene side.
4 Når kyllingen og kartoflerne er lige ved at være færdige tilberedes salaten ved at skære mangoen i mindre stykker og cherrytomaterne i kvarte og salaten plukkes i mindre stykker. Det hele vendes sammen og drysses med peanuts.
Velbekommen!
Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.