• 3 plader butterdej
  • 4 æg
  • 2-3 spsk jalapeños (alt efter hvor stærkt man ønsker den)
  • 2 dl mælk eller creme fraiche
  • 1 tsk karry
  • salt
  • 2 kylling brystfilletter
  • 100 g champignon
  • 100 g mozarella

Smør tærteformen med smør, og tryk dejen ud i formen. Prik huller i dejens bund med en gaffel, og bag den i ovnen på 220 grader (200 grader varmluft) i 15-20 minutter. Dæk eventuelt tærtens kanter med sølvpapir, så de ikke bliver så brændte.

Imens piskes (med gaffel) æg, mælk, jalapeños i tern, karry, salt og peber i skål.

Skær kyllingen i strimler, og steg dem ved høj varme på en pande. Smag til med lidt karry og salt. Tilsæt champignon og lad dem svitse med i et par minutter.

Fordel kylling, champignon og mozarella i skiver på den bagte tærtebund, og hæld æggeblandingen over fyldet. Bag videre i ca. 20 min.

NB! Når tærtebunden tages ud, bruges en ske til forsigtigt at trykke dejen ned, så fyldet kan komme på, da butterdej har det med at hæve lidt.

PS. Du kan (som på billedet) tilsætte peberfrugt, løg, eller hvad du lige synes passer ind. Prøv dig frem 🙂

 

Photo Credit: puukilainen via Compfight cc