• 1/2 mango skåret i tern
  • 1/2 avocado skåret i tern
  • 1/2 pose frisk spinat
  • 1 håndfuld rucola
  • en lille håndfuld mandler
  • Til dressing:
  • 1 lille fed presset hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk hindbæreddike (kan undlades)
  • saften fra 1/2 citron
  • 1 knivspids salt

Denne lækre mangosalat udviklede jeg til min chicken biryani, da den søde smag fra mangoen er en god kontrast til den krydret ris. Salaten er lækker sprød, på en bund af friske spinatblade og rucola og smagt til med en lidt syrlig dressing og groft hakkede mandler.

På en bund af spinatblade og rucola tilsættes mangoen og avocadoen hvorefter dressingen hældes udover. Salaten pyntes med de hakkede mandler.

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.