• 6-7 grønne peberfrugter
  • 4 tomater
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • Evt. æg (som pynt)

Kom peberfrugterne på en varm pande, og vend jævnligt til de bliver sorte på overfladen, men ikke brændt indeni. Læg dem derefter i en lille, lukket plastikpose, så det bliver nemmere at pille skindet af dem. Imens lægger du tomater og hvidløg i en varm kasserolle med vand, til du kan se, at tomaterne bliver lidt rynkede. Fjern dem fra gryden, og pil skindet af. Tag herefter peberfrugterne op ad posen, og pil også skindet af disse.
Når du har pillet skindet af grønsagerne, kommer du dem i en blender, og blender indtil det bliver til en puré. Hæld blandingen i en skål og krydder med salt, spidskommen, citronsaft og oliven olie

Hvis du vil, kan du evt. pynte salaten med oliven, tun og kogte æg