• Luftige bunde:
  • 6 æg (delte)
  • 250 g sukker
  • 180 g mel, sigtet
  • 1½ tsk. Bagepulver
  • -
  • -
  • Fyld:
  • Vindruer i halve
  • Dadler i mindre stykker
  • Bananer i skiver
  • jordbær i skiver
  • hakkede valnødder og chokoladestykker
  • Creme bestående af halv fløde halv gul creme

1. Pisk æggehviderne stive.
2. Tilsæt sukker lidt ad gangen mens du pisker.
3. Tilsæt æggeblommerne et ad gangen og pisk i mellem.
4. Sigt mel og bagepulver ned i æggemassen og vend forsigtigt med en dejskraber, så dejen ikke falder sammen.
5. Bag i en springform på 180grader i ca. 25 min eller indtil kagen er gylden og giver igen når man trykker lidt på den med en finger.
6. Vend kagen ud på et sukkerdrysset bagepapir og lad den køle af.
7. Når kagen er kølet af skæres den i to eller tre bunde med en stor brødkniv.
8. Byg nu lagkagen med fyldet ved at starte med cremen i bunden og alle frugterne, nødderne og chokoladen ovenpå.
9. Pynt kagen som du har lyst. Jeg har gjort som på billedet:) En god idé er lige at smøre lagkagen ind i et tyndt lag creme så pynten kan sætte sig fast:)

Velbekomme!

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.