• ½ dåse kondenseret mælk (200 g)
  • 5 dl piskefløde
  • LAKRIDS-IS:
  • 3 tsk saltet lakrids-sirup
  • KAFFE-IS
  • 3 tsk pulverkaffe

Dette må bare være verdens nemmeste opskrift på is! Den består af tre simple ingredienser, og smager SÅ godt!

Grund-opskriften er den samme, og så kan man bare tilføje den smag man lyster. Jeg har prøvet med både kaffe og lakrids, og begge var bare YUM!

LAKRIDS-IS: Bland den kondenserede mælk med lakrids-siruppen. Jeg tilsatte desuden lidt lakridsgranulat, men dette kan sagtens undlades.

KAFFE-IS: Opløs kaffen i 3 tsk vand (behøver ikke være varmt), og bland den med den kondenserede mælk.

Pisk fløden lidt, indtil den bliver lidt tykkere, og får en yoghurt-agtig konsistens. Tilsæt den kondenserede mælk, og pisk indtil fløden nærmer sig flødeskum, og el-piskeren efterlader mærker i fløden.

Kom isen i fryseren i 3-5 timer.

Velbekomme! 🙂