- ½ dåse kondenseret mælk (200 g)
- 5 dl piskefløde
- LAKRIDS-IS:
- 3 tsk saltet lakrids-sirup
- KAFFE-IS
- 3 tsk pulverkaffe
Dette må bare være verdens nemmeste opskrift på is! Den består af tre simple ingredienser, og smager SÅ godt!
Grund-opskriften er den samme, og så kan man bare tilføje den smag man lyster. Jeg har prøvet med både kaffe og lakrids, og begge var bare YUM!
LAKRIDS-IS: Bland den kondenserede mælk med lakrids-siruppen. Jeg tilsatte desuden lidt lakridsgranulat, men dette kan sagtens undlades.
KAFFE-IS: Opløs kaffen i 3 tsk vand (behøver ikke være varmt), og bland den med den kondenserede mælk.
Pisk fløden lidt, indtil den bliver lidt tykkere, og får en yoghurt-agtig konsistens. Tilsæt den kondenserede mælk, og pisk indtil fløden nærmer sig flødeskum, og el-piskeren efterlader mærker i fløden.
Kom isen i fryseren i 3-5 timer.
Velbekomme! 🙂