- Dej:
- 600 g mel
- ½ pk gær
- 2 spsk. olie
- 3 dl lunkent vand
- -
- -
- Fyld:
- 2 løg
- 1 forårsløg
- ½ peberfrugt
- 2 bdt persille
- 500 g hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. peber
- 2 tsk. salt
- ½ ds flåede tomater uden væde
Ingredienserne til dejen blandes og æltes grundigt. Vandet tilsættes lidt af gangen. Stilles til hævning ca. 30 min., hvorefter dejen deles i 8 stykker, der rulles ud til runde pitabrød på størrelse med en flad tallerken.
Løg, forårsløg, peberfrugt og persille hakkes fint og blandes i kødet sammen med krydderierne og de flåede tomater, der er skåret i mindre stykker.
Fyldet fordeles på brødene – de ligner små pizzaer. Stilles på bunden af ovnen med 4 stk af gangen eller på bagepapir på en plade og bages i ovnen ved 250 grader i 20 min.