• 1 pk gær
  • 1 dl lunken vand
  • 2 dl creme fraiche eller yoghurt naturel
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 100 g margarine (stuetempereret)
  • 500 g hvedemel
  • 20 pølser

Giver 40 små pølsehorn;

Opløs gæren i vandet, og tilsæt creme fraiche/yoghurt, sukker, salt og æg.

Opløs den bløde smør i melet i en ny skål, og sørg for så vidt muligt at undgå smørklumper i melet.

Bland nu melet med gærvandet, og ælt godt. Tilsæt evt. mere mel. Dejen må ikke være for klistret, men skal stadig være dejlig blød og elastisk.

Stil dejen til hævning i 45 min.

Del dejen i 4, og rul dem ud til en flad cirkel. Skær hver cirkel i 10 lige store trekanter.

Del pølserne i to, og rul pølsehornene.

Pensl pølsehornene med æg, og bag dem i ovnen i et kvarters tid på 200 grader varmluft.