• 1,5 kylling parteret
  • 1 helt hvidløg skåret på tværs
  • 3 kviste timian
  • salt og peber
  • smør til bruning
  • En god sjat balsamico eddikke
  • 4 spsk honning
  • 4 spsk soja
  • 1-2 citroner skåre i tynde skiver evt. på mandolinjern.
  • en god sjat vand
  • Hakket persille til garnering.

1.Gnid kyllingedelene ind i salt og peber og brun dem på alle sider i smør med timain kvistene og det halverede hvidløg. Gør det evt. af flere omgange hvis du ikke har en stor nok gryde.

2. Hæl balsamico ved og lad den koge ind til det halve.

3. Tilsæt soja og honning og ryst gryden lidt så det fordeler sig godt over det hele.

4. Tilsæt en stor sjat vand og citronskiverne og lad retten simre lidt til kyllingen er mør og væsken er reduceret.

5. Fisk kyllingestykkerne op af gryden og server i fad med et drys hakket persille. Jævn saucen og server til med jordskokkemos og lynstegte eller dampede bønner.

Velbekomme:)

 

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.