• 3-4 kyllingfilet (bryst)
  • 4 spsk smør
  • 2 tsk grillkrydderi eller all round
  • ½ tsk karry
  • 1 fed hvidløg
  • 5 dl cornflakes uden sukker

Hvis du er glad for en god, saftig kylling med en god crunch, så er dette opskriften til dig. Jeg synes det smager meget bedre end kylling i rasp, netop fordi der er meget mere crunch i cornflakes. 

Jeg kan godt lide at dele kyllingfiletter i to, således at de ikke er så tykke. Dup kyllingfiletterne tørre i køkkenrulle. Rør smørret sammen med krydderierne (du kan altid freestyle lidt med krydderierne her), pres hvidløget og bland det i smørret. Knus cornflakes så fint du nu kan – jeg gør det bare i hånden.

Fordel et lag kryddersmør overalt på kyllingen – det skal bare være sådan at smørret lige dækker, så cornflakes kan hænge fast. Vend herefter kyllingerne i cornflakes, og pres gerne kyllingerne godt ned i cornflakes så de sidder godt fast. 

Læg kyllingerne i et ovnfast fad, og bag ved 200 grader (180 varmluft) i 20 min eller til kyllingen er færdigtilberedt. 

Velbekomme 🙂