• 4 kyllingfiletter
  • Grillkrydderi/barbecuekrydderi
  • 1 løg
  • 3 spsk tomatpuré
  • 150 pikant flødeost
  • 5 dl fløde
  • 1 porre

Forvarm ovnen til 200 grader.

Krydr kyllingfiletterne med grillkrydderi, og steg dem på begge sider i lidt fedtstof på en varm pande. Når kyllingerne lige netop har fået en flot gylden farve (de skal ikke være gennemstegt, for de skal i ovnen senere), tages de af varmen og placeres i et mellemstort ovnfast fad.

Hak løget fint, og steg det på samme pande som kyllingerne (tilsæt evt. lidt mere fedtstof). Når løgene er blevet bløde, tilsættes tomatpuré, flødeost og fløde. Bland det godt, og lad det småsimre ved lav varme i få minutter. Smag til med grillkrydderi, salt og peber.

Skær porren i tynde skiver, og fordel den over kyllingen i fadet. Hæld flødesovsen over kyllingen, og bag det i ovnen i 20-25 min.

Serveres med ris eller bulgur.

Velbekomme! 🙂

– Har du ikke lige porre liggende? Prøv med peberfrugt eller anden grøntsag, det smager også lækkert! 🙂