• 300 g ris
  • 150 g kyllingfilet
  • 2 spsk olie
  • 3 spsk rød karrypasta
  • 150 g kyllingfilet
  • 2 æg
  • 2 spsk sojasovs
  • SØD SOJASOVS:
  • ½ dl sojasovs
  • ½ dl brun farin

Nasi goreng er vist hvad man kalder for Indonesiens nationalret. Du kan få den overalt til ingen penge i både Malaysia og Indonesien. Den er såre simpel at lave, men smager helt fantastisk! 

 

Kog risen.

Skær kylling i tynde strimler. Steg karrypastaen let i olien, og tilsæt kyllingen. Lad det stege i 5 min ved middel varme, og tilsæt æggene under omrøring. Tilsæt herefter de tilberedte ris, almindelig sojasovs og sød sojasovs*. Smag til med salt.

*Sød sojasovs: Sojasovs blandes med brun farin i en lille kasserolle, og bringes langsomt i kog ved middel varme. Sørg for at røre ofte. Fjern den søde sojasovs fra varmen, når den har opnået en konsistens der minder om en tynd sirup. Den søde sojasovs bliver tykkere ved afkøling. 

Velbekomme 🙂