• 500g hakket oksekød
  • 2 mellemstore løg
  • et bundt bredbladet persille (hvad der svarer til den mængde man kan købe i netto af krusset persille)
  • salt og peber
  • ca. 5 cherrytomater skåres i halve. Hvis meget små i hele.

Løgene skæres i kvarte eller mindre og kommes i en foodprocesser sammen med persillen, som er blevet vasket grundigt. Stilkene skæres også fra. De hakkes til de er meget fine.

Løg og persille blandingen blandes godt ind i kødet (brug gerne hænderne) og farsen smages til med salt og peber.

Farsen formes i frikadelle-lignende bøffer, lidt aflange og trykket lidt flade, og steges i olie på panden. Vend gerne flere gange.

Når bøfferne er ved at være gennemstegte tilsættes de halve tomater og steges med indtil de er halvbløde. Tomaterne afgiver saft som gør bøfferne rigtig lækre. De skal dog ikke blive alt for bløde.

Server med løse ris, hjemmelavede pommefriter og tzaziki. Velbekommen:)

Af Mariam Farhat http://elskmedmad.blogspot.com.