• 10 dl kogte kartofler
  • 2 hakkede løg
  • 2 dl bønner (kogte og pillede)
  • Grønne chillier i små tern (antal varieres efter ønsket smag)
  • 4 spsk rosiner
  • 4 spsk hakket koriander
  • 2 tsk Garam Masala-krydderi
  • 2 tsk kommen
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk chillipulver
  • Salt
  • Olie til stegning

Bland hakkede løg med bønner, chilli og rosiner. Tilsæt kommen, gurkemeje og koriander. Bland det hele godt, og smag til med salt. Du har nu fyldet klar.
Mos kartoflerne, og tilsæt Garam Masala-krydderiet, chillipulver og lidt salt (efter smag). Bland det hele godt, til det bliver en nogenlunde ensartet dej. Rul kartoffel-dejen til små bolde, og pres dem herefter til flade ‘pandekager’. Kom en spsk af fyldet på, og dæk det med et andet stykke kartoffel-dej. Pres dem herefter lidt flade så de ligner små frikadeller.
Tænd for olien, og steg dine tikkis indtil de er gyldne.

Tip: spis dem yoghurt naturel hvis du synes de er lidt stærke.

Velbekomme!

 

Billede credit