• 25 g gær
  • 1½ dl danskvand
  • 1 spsk olie
  • 1½ dl vand
  • 1 tsk salt
  • 125 g speltmel
  • ca. 350 g hvedemel
  • 200 g hakket spinat (frisk/frosset)
  • 70 g revet ost
  • 130 g fetaost
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk peber

Opløs gæren i vandet, og tilsæt salt, olie og danskvand. Tilsæt ca. 70 g af spinaten sammen med speltmel. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, mens du ælter godt. Dejen skal være blød, men ikke klistret. Lad dejen hæve i en halv times tid.

Bland de resterende 130 g spinat med feta, revet ost, salt og peber. Form dejen til et brød, og skær en revne hvori du fordeler fyldet. Bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 30 min.