• 60 g mandler
  • 60 g hasselnøddekerner
  • 2 dl havregryn (grovvalsede)
  • 3 spsk solsikkekerner
  • 2 spsk hørfrø
  • 1 spsk sesamfrø
  • 4 spsk græskarkerner
  • 2 spsk smør
  • 100 g honning

Når du først har prøvet denne hjemmelavede, honningristede müsli, tør jeg vædde med, at du aldrig vil købe det færdiglavet igen. Det er virkelig nemt at lave, og smager SKØNT! Lækkert crunchy og karameliseret i honning. Yasalam! 😉 

Hak mandler og hasselnøddekerner groft, og bland dem med kerner, frø og havregryn. Smelt smør og honning på en pande ved lav varme, og kom müsliblandingen heri.  Sørg for at dække blandingen godt med honning. 

Kom nu blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir. Prøv at skille müslien ad, så godt du nu kan, så du ikke har store klumper af müsli. Bag ved 150 grader i 20 min. 

Müslien bliver sprød og lækker når den er kølet af. Velbekomme!