- 400 g fetaost
- 2 dl finthakket bredbladet persille
- ½ løg
- ½ citron
- 2 æg
- 24 trekantede dejplader*
- Olie
- Vand
GIVER 24 STK
Hak løg og persille fint. Mos fetaen med en gaffel, og bland løg, persille og saften fra citronen i osten. Pisk æggene i. Fordel fyldet i toppen (den bredeste del) af dejpladen, fold de yderste kanter ind, så den er lukket til i siderne, og rul den stramt. Luk dejrullen til med lidt vand. Steg dejrullerne i olie, så olien dækker ca. havdelen af rullerne, og vend dem løbende så de bliver gyldne hele vejen rundt.
*Det er vigtigt at du bruger dejplader, der er beregnet til sigara börek. De findes i de fleste etniske grønthandlere på køl, og er klippet i store trekanter. Jeg har købt nedenstående mærke: