• 400 g fetaost
  • 2 dl finthakket bredbladet persille
  • ½ løg
  • ½ citron
  • 2 æg
  • 24 trekantede dejplader*
  • Olie
  • Vand

GIVER 24 STK

Hak løg og persille fint. Mos fetaen med en gaffel, og bland løg, persille og saften fra citronen i osten. Pisk æggene i. Fordel fyldet i toppen (den bredeste del) af dejpladen, fold de yderste kanter ind, så den er lukket til i siderne, og rul den stramt. Luk dejrullen til med lidt vand. Steg dejrullerne i olie, så olien dækker ca. havdelen af rullerne, og vend dem løbende så de bliver gyldne hele vejen rundt. 

*Det er vigtigt at du bruger dejplader, der er beregnet til sigara börek. De findes i de fleste etniske grønthandlere på køl, og er klippet i store trekanter. Jeg har købt nedenstående mærke: 

Billedresultat for ücgen yufka öz yufka