• AUBERGINERNE
  • 5 auberginer (ikke for store)
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 lille løg
  • 1 æggehvide
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stor tomat
  • Peber
  • Paprika
  • Salt
  • SOVS:
  • 3 store tomater
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk persille finthakket
  • Evt. chili

Vask auberginerne og skræl dem en smule. Det er ikke nødvendigt at skrælle den fuldstændigt, så længe der er åbent ind til ‘aubergine-kødet’, så de bages godt. Bag dem i ovnen til de er bløde.

Bland æggehvide, løg, hvidløg og kød sammen. Finhak tomaten og bland i kødet i. Tilsæt krydderier.

Pak auberginerne ind i kødet og steg dem til de er brune.

Hak tomaterne, hæld ½ dl vand på en pande. Tilsæt tomat, hvidløg, persille, en smule salt og chili. Lad det koge i 5 minutter.
Læg auberginerne i sovsen og lad det koge i 10 minutter.

Velbekomme!

 

Billede credit