- AUBERGINERNE
- 5 auberginer (ikke for store)
- 400 g hakket oksekød
- 1 lille løg
- 1 æggehvide
- 2 fed hvidløg
- 1 stor tomat
- Peber
- Paprika
- Salt
- SOVS:
- 3 store tomater
- 1 tsk tomatpuré
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk persille finthakket
- Evt. chili
Vask auberginerne og skræl dem en smule. Det er ikke nødvendigt at skrælle den fuldstændigt, så længe der er åbent ind til ‘aubergine-kødet’, så de bages godt. Bag dem i ovnen til de er bløde.
Bland æggehvide, løg, hvidløg og kød sammen. Finhak tomaten og bland i kødet i. Tilsæt krydderier.
Pak auberginerne ind i kødet og steg dem til de er brune.
Hak tomaterne, hæld ½ dl vand på en pande. Tilsæt tomat, hvidløg, persille, en smule salt og chili. Lad det koge i 5 minutter.
Læg auberginerne i sovsen og lad det koge i 10 minutter.
Velbekomme!