• 1 tsk gær
  • ½ dl vand
  • 1 kg fin semoulina
  • 1 tsk sukker
  • 120 ml vegetabilsk olie
  • 1 tsk salt

Opløs gæren i vandet. Bland semoulina, sukker, salt og olie i en anden skål, og tilsæt gærblandingen. Bland det hele til en ensartet masse, og læg ca. 2 håndfulde af somoulina-blandingen til side. Tilsæt vand (cirka 4-5 dl), indtil dejen er ensartet, og klistret. Rul delen til en rund kugle, og dæk den med det tidligere tilsidesatte semoulina. Pensl en pande med lidt olie, og fordel lidt semoulina på panden. Placer dejen på panden, og tryk den forsigtigt flad, så den når ud til pandens kant. Drys det resterende semoulina ud over dejen, og tryk det let ned i dejen. Stik hul i dejen med en gaffel, og stil panden på en kogeplade ved medium varme. Vend brødet, når det er blevet let gyldent på den ene side. Når begge sider er let gyldne, tages brødet af varmen.

Velbekomme!

Ps. Synes du at brødet er for kedeligt uden noget, kan du komme lidt honning, smør (mens brødet er varmt!) eller drysse lidt sukker på. Hvis du ovenikøbet kan lave noget marokkansk te til, så har du det perfekte marokkanske mellemmåltid.