• 250 g kød (bed slagteren om at skære det til shawarma-stykker, eller skær selv i tynde, aflange stykker)
  • 2 spsk eddike
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg skåret i strimler
  • 2 spsk yoghurt naturel
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 stor tsk shawarma-krydderi
  • Salt
  • Evt. en tomat skåret i strimler (anbefales)

Hvem elsker ikke shawarma? Det er en sand klassiker som de fleste nok har smagt udefra, men har du prøvet at lave det selv? Det er overraskende nemt og smager skøøønt!

Bland alle ingredienserne. Blanding må gerne stå i køleskabet, så kødet optager mere smag.
Blandingen kommes i et fad med bagepapir og bages i ovnen på 200 C i ca. en halv time.

DSC_0002

Når kødet er kogt hældes væsken fra, og shawarmaen er klar! 🙂

Spises i arabisk brød med tomat, salat, agurk, dressing eller hvad man ellers lyster.

DSC_0007 (1)

Opskrift til ca 4-5 ruller.

Velbekomme! 🙂