• 300 g kylling uden ben, skåret i små tern
  • 2 hakkede løg
  • 1 spsk persille
  • 3 hvidløg
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 spsk kommen
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk ingefær
  • 3 spsk olie
  • 1 spsk smør
  • 120 ml smeltet smør og olie
  • 2 spsk grønne oliven i skiver
  • 125 g fillodej (jeg bruger normalt de kinesiske dejplader som kan findes i fryseren hos grønthandleren)
  • 1 æggeblomme
  • Olie til stegning

Varm olien op på en pande, og tilsæt løgene når olien er varm. Tilsæt den ene spsk smør. Tilsæt kylling, hvidløg, persille og oliven. Når det er blandet godt, stilles det til afkøling. Klip fillodejen i strimler (ca. 5-8 cm), og læg lidt fyld i den ene ende at strimlen. Fold derefter den korte kant over mod den lange, således at der dannes en lille trekant, og fold nu trekanten den modsatte vej. Forsæt således, indtil du har brugt al dejen, og du har fået dannet en fin lille trekant (se video for hjælp). Hvis du synes det er for svært, kan man også folde dem som ganske almindelige forårsruller. Hvis du bruger de kinesiske plader fra frost, bør man bruge to lag, da strimlerne bliver forholdsvis korte. Pensl med æg, for at lukke dejpakkerne. Frituresteg dejpakkerne i varm olie indtil de er gyldne.

Besaha! (Velbekomme!)